Advertisement

Αστερασ Παοκ 3-2 - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Τα highlights της αναμέτρησης / Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο.

Αστερασ Παοκ 3-2 - Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Τα highlights της αναμέτρησης / Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο.. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν.

Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα. Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-2: Θρίαμβος των Πράσινων στο ντέρμπι
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-2: Θρίαμβος των Πράσινων στο ντέρμπι from fws.gr
Τσιφτσής, κώτσιρας, χριστόπουλος, σουάρε, αλβάρες, μπελόκ, βαλιέντε, αλί μπαμπά, γκόμες, σίτο, τζίμας. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους.

Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται.

Λουίς φερνάντεθ, μπόρχα φερνάντεθ, ριέρα, ιγκλέσιας, μπαράλες, μουνάφο, κρέσπι. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Δειτε τα ροστερ των ομαδων τησ σουπερ λιγκ: Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ.

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Λουίς φερνάντεθ, μπόρχα φερνάντεθ, ριέρα, ιγκλέσιας, μπαράλες, μουνάφο, κρέσπι. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική.

Το κανάλι που θα δείξει απόψε τον επαναληπτικό ημιτελικό ...
Το κανάλι που θα δείξει απόψε τον επαναληπτικό ημιτελικό ... from filathlos.gr
Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα. Έμεινε εκεί και η αϊντχόφεν ανέτρεψε το σκορ με γκολ των γκάκπο, μαντουέκε και μαλέν. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Το γκολ του γιώργου μασούρα στο 32ο λεπτό έγραψε τη μοίρα του αγώνα στο «γ.

Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε.

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι αυτό το οποίο έλαβε χώρα στο θ. Ξανά μπροστά ο αστέρας, στο. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο. Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους ολλανδούς. Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν. Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο αστέρας στο επόμενο διάστημα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση που να προβληματίσει την άμυνα του παοκ, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση η οποία ξεκίνησε από τα δεξιά και ο γκόμες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον σβάμπ. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Ο τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα μπροστά του θα δούμε τους. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. «χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην.

Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης, με αστερίσκο τα ματς που ακολουθούν. Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα.

Σεβίλλη - Θέλτα 1-1: Χιτσκοκικό φινάλε στην Ανδαλουσία
Σεβίλλη - Θέλτα 1-1: Χιτσκοκικό φινάλε στην Ανδαλουσία from fws.gr
Λουίς φερνάντεθ, μπόρχα φερνάντεθ, ριέρα, ιγκλέσιας, μπαράλες, μουνάφο, κρέσπι. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Γράφει ο γιώργος φραδελάκης ημερομηνία: Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο.

Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο.

«χοντρή» γκέλα για τον δικέφαλο του βορρά στην. Τάιμ άουτ από πλευράς παοκ. Μεγάλη η ευθύνη του γκαρσία για το τελικό αποτέλεσμα. Έμεινε εκεί και η αϊντχόφεν ανέτρεψε το σκορ με γκολ των γκάκπο, μαντουέκε και μαλέν. Ο παοκ έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αυτό που δεν έγινε με τον ολυμπιακό που θα κριθεί στα πειθαρχικά όργανα, έμεινε κολλημένος στους 52 βαθμούς, ενώ ο αστέρας έκανε βήμα για την πεντάδα. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ, για την 9η αγωνιστική. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Κομβική η φάση του 78ου λεπτού όταν και σωστά ακυρώθηκε γκολ του βαρέλα, καθώς είχε. Το paok24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του. Κολοκοτρώνης με την ομάδα του σάββα παντελίδη να προηγείται. Ενας μεγαλοσ παοκ που θα έπρεπε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του άγγλου ρέφερι, γκρεγκ πάουσον, που έτσι αποφάσισε, έτσι καθόρισε το αποτέλεσμα. Φινάλε στα πλέι οφ, με τον παοκ να υποδέχεται τον αστέρα τρίπολης στην τούμπα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη μέσα από το paok24.

Έμεινε εκεί και η αϊντχόφεν ανέτρεψε το σκορ με γκολ των γκάκπο, μαντουέκε και μαλέν παοκ αστερασ. Ο αστέρας τρίπολης στην αρχή της περιόδου 16/17 έκανε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του και στις 19/9 φιλοξένησε τον παοκ που δεν είχε πρόβλημα η τελευταία μεγάλη νίκη του αστέρα (και η πιο.

Posting Komentar

0 Komentar